cl_stefanesti.jpgDupă demisia viceprimarului Ion Mihalcea de la Ștefănești, Consiliul Local trebuie să aleagă un alt viceprimar. Este interesant de văzut cine va câștiga această funcție având în vedere că niciun partid din CL Ștefănești nu deține majoritatea. Nici măcar PSD-ul nu deține majoritatea în CL, însă sunt cei mai numeroși, iar astfel fiindu-le mai ușor să facă alianță. Chiar după ce s-a luat act de demisia viceprimarului Mihalcea, Biroul Permanent extins al Organizației PSD Ștefănești l-a validat pe consilierul local Mădălin Soare pentru a candida la funcția de viceprimar.

Însă, partea cea mai interesantă în toată această mutare a venit tocmai astăzi printr-un comunicat de presă remis de PSD presei argeșene. La prima vedere comunicatul nu spune foarte multe, dar dacă îl citim mai cu atenție observăm că organizația județeană încă se teme de jocurile fostului viceprimar Ion Mihalcea.


,,În data de 12.05.2019 s-au convocat consilierii locali PSD din organizaţia Ştefăneşti pentru a reitera susţinerea candidatului organizaţiei PSD, la funcţia de viceprimar al oraşului Ştefăneşti, în persoana domnului Mădalin Soare.

madalin_soare.jpgAvând în vedere că dl. Madalin Soare a fost validat în Biroul Permanent extins al Organizaţiei PSD Ştefăneşti din data 17.04.2019, menţionăm că neacordarea susţinerii candidatului PSD prin vot, în şedinţa Consiliului Local, va conduce automat la pierderea calităţii de membru PSD, în conformitate cu prevederile Statutului PSD”, se arată în comunicatul semnat chiar de președintele PSD Argeș, Șerban Valeca.

Dar haideți să vedem ce ascunde acest comunicat de presă, sau mai exact ce a vrut să spună poetul.

Chiar dacă pare un process bizar, iată că PSD-iștii au ținut să pună în temă și presa cu ce se dorește a se întâmpla la Ștefănești. Partea cea mai interesantă este că prin intermediul presei sunt amenințați cu excluderea din partid și consilierii locali PSD Ștefănești dacă nu îl vor vota pe Mădălin Soare în funcția de viceprimar al orașului, semn că organizația județeană se teme de anumite jocuri făcute de tabăra Mihalcea.

Iată, așadar, că PSD Argeș se dezice de Mihalcea și încearcă să reînvie organizația Ștefănești din propria cenușă.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro