lavinia_cl.JPGManager la Centrul Cultural Ștefănești, Lavinia Năstase s-a convins repede că instituția nu  poate funcționa din bugetul alocat de către Primărie și Consiliul Local. Primind la rectificarea bugetară operată în ședința de joi, 11.10.2018, doar 40.000 lei în plus, Lavinia Năstase a luat cuvântul și a spus că îi va acționa în judecată pe toți consilierii locali și pe primarul orașului, Ioana Jenica Dumitru.  Managerul Casei de Cultură susține că, deși a reușit să atragă 150 de copii la cursurile care se organizează de câteva săptămâni, nu mai are bani de salarii.

"Mă descurc foarte greu, nu am spații, folosesc doar sala de la blocuri. O să vă dăm în judecată și pe dumneavoastră și pe primarul orașului . Mă obligați să vă dau în judecată, pentru că nu putem să ne luăm salariile.  Ați dat bani să se construiască aici o frumoasă scenă în aer liber, dar mie îmi miroase a DNA! Nu-mi dați bugetul minimal obligatoriu, dar faceți construcții. Am cumpărat produse de curățat din banii mei pentru Casa de Cultură, doamna contabil are nevoie de un computer și de o imprimantă, se duce cu miloaga prin birourile primăriei. Nu se poate să mă lăsați fără bani! Eu sunt ca un copil pe care l-ați crescut ca să-l dați în stradă, la cerșit", a spus Lavinia Năstase la punctul Diverse al ședinței de Consiliu Local. Ca să-și susțină punctul de vedere, Lavinia Năstase a venit în fața aleșilor locali cu contabilul șef de la Centrul Cultural.

Vă amintim că Lavinia Năstase a câștigat în luna iulie concursul pentru postul de manager al Centrului Cultural, după ce instituția devenise de sine stătătoare, prin transformarea fostului Cămin Cultural Ștefănești. 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro