ionica.jpgDupă ce a pierdut vineri procesul cu Agenția Națională de Integritate la Înalta Curte de Casație și Justiție, primarul Cornel Ionică spune că mai există "căi de atac", dând de înțeles că nu va renunța la bătălia cu ANI. Primarul Piteștiului spune că va explica în amănunt conflictul cu ANI în cadrul unei conferințe de presă.

"Voi lupta până la capăt. Am încredere că voi reuși. Am căi de atac ale acestei decizii și le voi folosi! Mâine voi susține o conferință de presă în care voi da mai multe amănunte", ne-a declarat Cornel Ionică.

Edilul a fost acuzat de ANI, în 2016,  că, pe vremea când era viceprimar,  “a participat la deliberarea şi adoptarea a două hotărâri ale Consiliului Local al municipiului Piteşti din data de 24 septembrie 2009, având ca obiect validarea unor protocoale încheiate între Centrul Cultural al municipiului Piteşti cu societăţi comerciale la care ginerele său, este asociat şi administrator (prin validarea protocoalelor, societăţile comerciale au beneficiat de folosinţa unor spaţii puse la dispoziţie de Centrul Cultural)”. 

De menționat este că proiectele de hotărâre respective ar fi trecut fără probleme și fără votul viceprimarului de atunci, Cornel Ionică- fiind votate în unanimitate sau cu marea majoritate a aleșilor locali, însă juriștii din Primărie nu i-au atras atenția că nu are voie să voteze acele proiecte.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro