Dacia.jpegAutomobile Dacia conduce, pentru al cincilea an la rând, Topul celor mai mari companii din Europa de Sud-Est în funcție de venituri. Totodată, patru noi companii din România au intrat, anul acesta, în Top 100 companii din sud-estul Europei, clasament realizat anual de SeeNews, informează Profit.ro. Dacia, deținută de francezii de la Renault, a avut venituri de 5,35 miliarde de euro în 2018, cu 6,54% mai mari decât în anul anterior. Ajuns la cea de a 12-a ediție, clasamentul realizat anual de SeeNews include peste 2.900 de companii din sud-estul Europei din următoarele țări: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Macedonia, Republica Moldova, Muntenegru, România, Serbia și Slovenia. România este prezentă cu 54 de companii în clasamentul celor mai mari 100 de companii non-financiare din sud-estul Europei, față de 51 de companii în anul precedent. România are cele mai multe companii în Top, urmată la mare distanță de Slovenia, cu 12 companii, și Bulgaria, cu 10 companii. Nicio companie din Albania și Republica Moldova nu a intrat în clasament.

Automobile Dacia conduce, pentru al cincilea an la rând, Topul celor mai mari companii din Europa de Sud-Est în funcție de venituri. Totodată, patru noi companii din România au intrat, anul acesta, în Top 100 companii din sud-estul Europei, clasament realizat anual de SeeNews. ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI Dacia, deținută de francezii de la Renault, a avut venituri de 5,35 miliarde de euro în 2018, cu 6,54% mai mari decât în anul anterior. Ajuns la cea de a 12-a ediție, clasamentul realizat anual de SeeNews include peste 2.900 de companii din sud-estul Europei din următoarele țări: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Macedonia, Republica Moldova, Muntenegru, România, Serbia și Slovenia. România este prezentă cu 54 de companii în clasamentul celor mai mari 100 de companii non-financiare din sud-estul Europei, față de 51 de companii în anul precedent. România are cele mai multe companii în Top, urmată la mare distanță de Slovenia, cu 12 companii, și Bulgaria, cu 10 companii. Nicio companie din Albania și Republica Moldova nu a intrat în clasament.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/insider/companii/dacia-prima-pozitie-in-topul-celor-mai-mari-100-de-companii-din-europa-de-sud-est-patru-noi-companii-din-romania-intra-in-clasament-ce-oltenia-cea-mai-mare-pierdere-neta-19135584

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro