afis_titluri_stat.jpgPotrivit site-ului oficial (www.mfinante.ro), din 2 aprilie 2019, persoanele fizice pot investi în patru noi emisiuni de titluri de stat în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani, cu dobânzi de 3,5%,4%, 4,5% și 5%.

Titlurile de stat pot fi cumpărate:

– între 2 și 22 aprilie de la unitățile Trezoreriei Statului;

– între 2 și 18 aprilie prin Compania Națională Poșta Română pentru mediul rural și între 2 și 19 aprilie pentru mediul urban prin Compania Națională Poșta Română.

Pot investi persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii. Nu este stabilit un plafon maxim individual de subscriere.

Titlurile de stat care sunt lansate în data de 2 aprilie 2019 sunt în formă dematerializată și au valoare nominală de 1 leu. Dobânda este anuală, plătibilă la termenele prevăzute în prospectul de emisiune. Investitorii pot anula, în baza unei cereri, subscrierile efectuate, doar în perioada subscrierii, ulterior devenind irevocabile.

Pentru a vedea comunicatul integral, vă rugăm, vizitați site-ul oficial al Ministerului Finanțelor Publice (www.mfinante.ro).

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro