shopping pitestiShopping Park Pitești, cel mai nou centru comercial din municipiu, va fi deschis pe 10 octombrie. Square 7 Properties este dezvoltatorul proiectului, iar viitorul centru comercial Shopping Park Pitești va fi pe Bd. Nicolae Bălcescu, aproape de fabrica Draexlmaier. Printre companiile ce au închiriat deja spații se numără firme mari precum Leroy Merlin (ce a deschis deja magazinul pe 1 octombrie), Altex, Kaufland, Deichmann, Sinsay, Hervis, Noriel, Takko, precum și KiK.

Conform informațiilor de pe site-ul dezvoltatorului Square 7 Properties, controlat de omul de afaceri austriac Clemens Petschnikar, centrul comercial va avea o suprafață totală de peste 22.000 de metri pătrați și nu mai puțin de 600 de locuri de parcare.

Square 7 Properties mai deține un centrul comercial în Argeș. Este vorba de Shopping Park Mioveni, deschis în 2018 și care are o suprafață de 9.000 de metri pătrați și 300 de locuri de parcare. Printre chiriașii Shopping Park Mioveni se numără Deichmann, Flanco, JYSK, KIK, Pepco, Animax, Sportisimo, Takko și Humana.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.