sesizare-sedc.jpgLocuitorii din Mioveni sunt încurajați să raporteze imediat orice avarie apărută în sistemul de alimentare cu apă potabilă. Serviciile Edilitare pentru Comunitate Mioveni (SEdC) reamintesc că, în cazul avariilor survenite pe rețeaua interioară a unei locuințe, obligația de remediere și costurile aferente aparțin utilizatorului.

Avaria reprezintă o defecțiune spontană, care poate provoca pierderi semnificative de apă și costuri suplimentare pentru utilizatori. Facturarea consumului de apă se realizează pe baza citirii contorului de branșament, astfel încât pierderile sunt suportate integral de utilizatorii afectați.

Pentru a minimiza daunele și disconfortul, este esențial ca sesizările privind avariile constatate pe rețeaua interioară să fie transmise imediat la dispeceratul SEdC, disponibil non-stop. Avariile pot fi raportate la numerele de telefon 0736.202.067 sau 0348/457.102.

SEdC Mioveni asigură intervenții rapide pentru orice situație ce necesită remedierea urgentă a problemelor din rețea, sprijinind comunitatea în menținerea funcționării corespunzătoare a infrastructurii edilitare.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.