petrom_statie.jpgPetrom, liderul pieței carburanților din România, a aplicat încă o reducere de prețuri, a doua din luna septembrie, după cea de marți 03 septembrie, și continuă astfel seria reducerilor de preț începută în luna august. 

Joi 05 septembrie, Petrom a redus prețul benzinei standard cu 8 bani pe litru, în timp ce prețul motorinei standard a scăzut cu 4 bani.

Potrivit peco-online, la stațiile Petrom prețul unui litru de benzină standard este cuprins joi 05 septembrie 2024  între 7,02 lei și 7,09 lei pe litru.

În cazul motorinei standard, prețurile variază între 7,11 lei și 7,14 lei pe litru.

Precedenta modificare de preț a avut loc marți 03 septembrie, când Petrom a redus prețul benzinei standard cu 4 bani pe litru, în timp ce prețul motorinei standard a rămas neschimbat.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.