cadastruAgenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) și Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene au semnat în această săptămână Contractul de finanțare ce prevede continuarea finanțării din fonduri europene a înregistrării sistematice a proprietăților în 660 de comune. Iar în cadrul acestui proiect vor beneficia de finanțare și implicit de cadastru gratuit încă 18 comune din Argeș. Este vorba de Stoenești, Merișani, Bascov, Băiculești, Boteni, Bradu, Budeasa, Buzoești, Cepari, Davidești, Hârtiești, Leordeni, Micești, Mioarele, Oarja, Suseni, Tigveni și Mărăcineni, după cum ne-au precizat reprezentanții OCPI Argeș.

Opt comune din Argeș - Rucăr, Sălatrucu, Dragoslavele, Lerești, Valea Mare Pravăț, Șuici, Vulturești și Dâmbovicioara – au finalizat deja cadastrarea gratuită în cadrul acestui proiect național.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 757,5 milioane lei, dintre care 567,7 milioane lei sunt fonduri europene nerambursabile.

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.