draexlmaierFabrica Draexlmaier din Pitești, parte a concernului german Draexlmaier, face angajări. Fabrica are printre altele disponibile joburi de montatori subansamble auto, tehnician analist calitate, dezvoltator software, reglor montator și asistent relații publice și comunicare.

Mai multe informații puteți obține intrând pe site-ul d-career.org.

Inaugurată în 1993, fabrica de la Pitești a fost prima deschisă în Europa de Est de către grupul german Draexlmaier. Acum, aici lucrează sute de oameni și tot aici se realizează software-ul pentru tot grupul Draexlmaier.

Fondat în Germania în 1958, grupul Draexlmaier are la ora actuală peste 70.000 de angajați în peste 60 de fabrici din 20 de țări și anul trecu a avut vânzări de peste 5,6 miliarde euro. Printre clienții săi se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și Volkswagen.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.