cablaje

Se anunță un final de an foarte dificil pentru numeroși angajați care lucrează în industria auto din Argeș. Două companii producătoare de cablaje auto din județ au anunțat AJOFM Argeș că intenționează să facă nu mai puțin de 777 de disponibilizări colective până la finalul acestui an. 90 de oameni deja au fost dați afară în această vară. Iar numărul prevăzut de 777 de disponibilizări, dintre care 750 doar la o singură firmă, s-ar putea reduce în această toamnă cu o singură condiție: să crească numărul contractelor și comenzilor pentru cele două companii producătoare de cablaje auto, după cum au precizat în exclusivitate pentru FinanciarPress.ro surse autorizate.

Mai trebuie spus că tot în această vară o firmă de distribuție produse farmaceutice din județ a dat afară 135 de angajați.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.