dacia-logo-nou.jpgÎnmatriculările de autoturisme noi în Romania au crescut în ianuarie 2024 cu 4,15% față de ianuarie 2023, arată datele Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM)  și ale Direcției Generale Permise Conducere și Înmatriculări. În total, au fost înscrie în circulație 12.733 de mașini noi.

Iar cele mai multe dintre aceste au fost modele produse de Dacia, care a avut de peste patru ori mai multe mașini înmatriculate decât producătorul auto de pe locul al doilea, Toyota.

Clasamentul pe mărci autoturisme noi, ianuarie 2024:

DACIA = 3.948 unități

TOYOTA = 998 unități

SKODA = 893 unități

HYUNDAI = 853 unități

RENAULT = 784 unități

VOLKSWAGEN = 766 unități

TESLA = 564 unități

MERCEDES = 519 unități

KIA = 478 unități

FORD = 417 unități

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.