retele-canal-pitesti.jpgSocietatea Apă Canal 2000 SA Pitești a început lucrările pe cele două șantiere: în Balotești – rețea de canalizare pe 175 de metri, o stație de pompare și peste 400 de metri de conducte de apă și de refulare - și în strada Ștefan Ciobanu – rețea de canalizare menajeră pe 215 metri, anunță primarul Cristian Gentea.

Cei doi constructori, Vys Construct Select 2007 și Daficom Construct Instal, vor devansa termenele de finalizare, așa încât lucrările vor terminate în 2 săptămâni în strada Ștefan Ciobanu și până la sfârșitul acestui an, în Balotești!

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.