primaria-pitesti.jpgJoi, 19 ianuarie 2023, a avut loc dezbaterea publică pentru Proiectul de hotărâre privind bugetul Municipiului Pitești pe anul 2023, etapa finală a procedurii de transparență decizională, în cadrul căreia, începând cu data de 3 ianuarie, au putut fi transmise propunerile cetățenilor către municipalitate, spre analiză, privind bugetul anului 2023, prin e-mail, la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., precum și la sediul Primăriei Municipiului Pitești – Compartimentul Relații Publice, intrarea D. Proiectul de act normativ supus dezbaterii publice a putut fi consultat pe site-ul Primăriei Pitești, prin accesarea link-ului https://www.primariapitesti.ro/proiect-de-hotarare-privind-aprobarea-bugetului-municipiului-piteti-pe-anul-2023-p1647.

Evenimentul s-a desfășurat în Sala de spectacol a Centrului Multifuncțional Pitești (Filarmonica Pitești), unde, începând cu ora 11:00, a fost prezentat proiectul de buget al Municipiului Pitești, pentru anul 2023. Au participat reprezentanți ai administrației locale, ai mediului de afaceri și ai celui universitar, dar și ai societății civile.

După încheierea prezentării Proiectului de buget pe anul 2023, susținută de către primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, au luat cuvântul participanții interesați să prezinte, verbal, propunerea lor, în cadrul dezbaterii publice. Astfel, o propunere a venit din partea mediului de afaceri: bugetarea unui târg al producătorilor locali – Agro Pitești, Asociația Națională Cultul Eroilor Argeș a propus construcția unui monument al eroilor celor două războaie mondiale, iar Inspectoratul Școlar Județean a solicitat sprijin pentru organizarea activităților legate de olimpiadele școlare ce vor avea loc la Pitești, în anul 2023.

Acestea vor intra în analiză, urmând ca, în data de 31 ianuarie a anului curent, Proiectul de buget pe 2023 să fie supus aprobării, în ședința Consiliului Local al Municipiului Pitești.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.