apa-canal.jpgSocietatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va interveni în data de 18.01.2023, între orele 10 – 20, pentru remedierea unei ample avarii survenite la conducta de aducţiune din azbociment DN 600 din bulevardul Nicolae Bălcescu.

Ca urmare a complexităţii lucrărilor de reparaţie, alimentarea cu apă către consumatori va fi întreruptă în intervalul orar menţionat pe următoarele străzi din municipiul Piteşti: b-dul Nicolae Bălcescu – parţial, George Coşbuc, Constantin Dobrogeanu Gherea.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiei în timp util.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.