Gentea-nou.jpgLa început de an, piteștenii încep să-și achite taxele și impozitele locale astfel că iau cu asalt centrele de încasare ale municipalității. Ѕoluția este plata online. În doar câteva minute, chiar de pe telefonul mobil, contribuabilii pot pot achita în siguranță taxele și impozitele. Primul care îi încurajează în acest sens este chiar primarul Piteștiului Cristian Gentea:

„Recomand cu toată convingerea folosirea platformelor digitale pentru plata taxelor și impozitelor!

Durează doar 2 minute, economisiți timp, este simplu și la îndemână!

De altfel, am remarcat faptul că numărul piteștenilor care folosesc sistemele de plată on-line crește an de an!

Față de 2020, numărul utilizatorilor platformelor digitale de plată a crescut cu 52,86% în decembrie 2022!

În 3 ianuarie 2023, zi în care și eu mi-am achitat sumele aferente anului în curs, alți 534 de piteșteni au plătit prin ghișeul.ro.

Primele plăți on-line au fost înregistrate pe 1 ianuarie 2023, la ora 00:17 – taxa de salubrizare și la ora 00:42 – impozitele, pe ghișeul.ro.

Vă reamintesc faptul că plata anticipată a sumelor integrale datorate anului 2023, până în 31 martie, beneficiază de o bonificație de 10%!”, a transmis edilul.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.