impozite-pitesti-nou.jpgPentru evitarea aglomerării la ghișeele centrelor de încasări, Primăria Pitești vă recomandă PLATA ONLINE A IMPOZITELOR ȘI TAXELOR LOCALE.

Municipalitatea oferă opțiunea on-line pentru plata impozitelor și taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale.

Repede, simplu și sigur!

Fără timp pierdut la ghișeele centrelor de încasări pentru taxe și impozite locale!

Plata on-line se poate efectua rapid, de la distanță, din confortul casei tale sau de la birou, fără comision, accesând una dintre platformele on-line: www.primariapitesti.ro sau www.ghiseul.ro, ambele sisteme fiind disponibile şi funcţionând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

De astăzi, 03.01.2023, s-a reluat programul cu publicul la ghișeele centrelor de încasări pentru taxe și impozite locale, din municipiul Pitești. Programul poate fi consultat pe site-ul
Primăriei, accesând link-ul : https://www.primariapitesti.ro/centrele-de-incasare-a...

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.