carburanti.jpgPremierul Nicolae Ciucă a anunțat miercuri că, începând cu data de 1 ianuarie, se suspendă compensarea cu 50 de bani a prețului la pompă al carburanților.

„Dacă inițial măsura nu părea să fie una care să producă efecte, la sfârșitul anului putem să constatăm că a fost o măsură bună”, în condițiile în care prețul la carburanți a scăzut în prezent la un nivel anterior anunțării acestei compensări, a spus Ciucă, la începutul ședinței de Guvern.

Acesta a precizat că este vorba doar de o măsură de suspendare, astfel încât „dacă prețurile vor avea o evoluție care să depășească puterea de cumpărare și de susținere la nivelul cetățenilor” compensarea va fi aplicată din nou.

Compensarea prețului la carburanți a fost anunțată de guvern în luna iunie, pe fondul creșterii rapide a prețurilor.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.