hidroelectrica-facturi-rate-18816222.jpgHidroelectrica a implementat noul sistem informatic de facturare și a început să emită din nou facturi. Compania a anunțat că termenul de plată va fi de 45 de zile și că facturile pot fi plătite și în rate. A fost publicat și formularul care trebuie completat de cei care vor plata eșalonată, persoane fizice sau juridice.

Noul sistem informatic integrează soluții software de ultimă generație capabile să gestioneze un număr crescut de clienți casnici și non-casnici pe care îi are acum societatea. În plus, se pot face şi alte contracte de furnizare pe viitor, anunţă Hidroelectrica pe site-ul său.

Termenul de plată a facturilor emise de către Hidroelectrica este de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități, anunță compania.

 

De asemenea, compania precizează că, dacă clienții se află în dificultate cu plata facturilor, pot opta pentru eșalonarea sumelor restante, plata urmând a fi făcută în maximum 6 rate lunare, de valori egale.

Pe perioada eșalonării vor fi achitate facturile curente, împreună cu ratele rezultate din cererea de eșalonare.

Informaţiile vin după aproape două luni în care compania nu a mai putut emite facturi și nu a înregistrat contracte noi. Implementarea softurilor noi a început pe 27 octombrie, dar finalizarea a fost amânată de câteva ori.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.