daciaConform datelor furnizate de către ACAROM, înmatriculările de autoturisme noi în România au crescut în ianuarie 2022 cu 55,51% față de ianuarie 2021, atingând un volum de 9.337 unități.

Dacia este lider incontestabil, cu nu mai puțin de 2.765 mașini vândute luna trecută, de peste trei ori mai mult comparativ cu ianuarie 2021. Dacia este urmată în topul vânzărilor de mașini noi de Hyundai (976), Renault (625) și Toyota (570).

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.