loganACAROM a făcut publice luni 3 ianuarie a.c. statisticile privind înmatriculările de autoturisme noi în România pe parcursul anului trecut. În total, în țara noastră au fost înmatriculate în 2021 un număr de 121.208 mașini, o scădere de 4,07% comparativ cu 2020.

 

Per ansamblu, Dacia este lider detașat, cu nu mai puțin de 34.788 mașini noi vândute anul trecut în România. Dacia a reușit să vândă în țara noastră mai mult decât următorii patru producători auto la un loc: Hyundai (9.532 unități), Toyota (8.255), Ford (8.184) și Renault (8.125).

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.