drum expresSemnat în octombrie 2020, contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru viitorul drum expres Pitești-Mioveni are ca termen de finalizare luna septembrie a acestui an, după cum ne-au confirmat în exclusivitate surse din cadrul CNAIR. Oficialii din Capitală ne-au precizat și că proiectul pentru autorizarea executării lucrărilor trebuie terminat până în luna ianuarie a anului viitor, în timp ce proiectul tehnic trebuie terminat cel târziu în aprilie 2022.

 

Valoarea contractului pentru servicii de proiectare privind drumul expres Pitești – Mioveni, inclusiv breteaua ce va asigura legătura cu Municipiului Pitești, este de 2.681.422,89 lei fără T.V.A. Estimată la peste 40 milioane euro, valoarea de execuție a lucrărilor va fi stabilită cu precizie după finalizarea studiului de fezabilitate.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.