dusterDacia Duster rămâne cea mai căutată şi produsă maşină din România. Anul trecut, la uzina Dacia de la Mioveni au fost produse nu mai puţin de 183.286 Duster, conform datelor furnizate de către ACAROM. Pe locurile următoare ca producţie se situează  Ford EcoSport & Puma – 179.008 unităţi, DACIA Sandero – 36.416, DACIA Logan – 30.834 şi DACIA Logan MCV – 8.663.

 

Per total, producţia de autoturisme în România a ajuns anul trecut la 438.107 unităţ, in scădere cu 10,6 % faţă de 2019.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.