bordeanuPentru prima oară din 2002, Dacia are din nou un director general român. Mihai Bordeanu a fost numit de la 1 ianuarie director Dacia şi director al brandului Dacia pentru Sud-Estul Europei. Mihai Bordeanu îi ia locul lui Christophe Dridi, care de la 1 ianuarie a fost numit vicepreşedinte Global Access Industry şi vicepreşedinte Industry Dacia şi Lada.

 

Regretatul Constantin Stroe, omul care se confundă cu istoria şi renaşterea uzinei de la Mioveni, a fost ultimul director român de la Dacia, în perioada 1990-2002.

 

Mihai Bordeanu are o experiență de 22 de ani în marketing, comerț și business în companii cu profil auto şi lucrează la Dacia din 2010.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.