jupiterInaugurat în iunie 2008, centrul comercial Jupiter City de la Bradu va fi vândut de grupul israelian Jupiter grupului austriac Supernova, negocierile fiind deja în derulare de mai multe săptămâni. Preţul de vânzare este estimat la maximum 20 milioane euro.

Jupiter City are o suprafață închiriabilă de 45.000 metri pătrați, şi 1.800 de locuri de parcare și găzduiește la ora actuală magazine precum Carrefour, Mobexpert, Decathlon, H&M, Bershka, Pull&Bear, New Yorker, Sephora, Intersport, Orsay sau Noriel. În 2019, Jupiter City a avut venituri din chirii de aproximativ 4 milioane de euro și un profit net de 1,8 milioane euro. Spre comparație, Vivo Pitești, mall aflat în portofoliul austriecilor de la Immofinanz, a raporat venituri de 4,2 milioane de euro și un profit de un milion de euro.

Investiţia realizată la Jupiter City în 2008 s-a ridicat la 40 milioane euro.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.