daciaMinisterul Finanţelor a făcut publice datele financiare pentru anul trecut ale Dacia, cea mai mare companie din ţara noastră. În 2019, Dacia a ajuns la o cifră de afaceri de 5,2 miliarde euro, cu 2,1% mai mică în comparaţie cu 2018. Profitul Dacia pe 2019 a fost de 140 milioane euro, cel mai mare din istorie. Legat de numărul angajaţilor Dacia, acesta a ajuns la 14.761.

Tot anul trecut, producţia de maşini a Dacia a ajuns la aproape 350.000 de unităţi, cel mai mare volum din istoria companiei.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.