argintexDSP Argeş şi-a intensificat acţiunile de control la firmele din judeţ în ultimele săptămâni. Firma Argintex a fost amendată cu 3000 lei de către DSP Argeş, prin serviciul de control. SC Argintex SA nu a putut face dovada efectuării operațiunilor de dezinfecție, dezinsecție și deratizare.

Şi un centru de colectare deșeuri din Ștefănești a fost amendat cu 3000 lei. Centrul, deținut de SC CXA ECO PLAST CLEAR SRL, a fost controlat în urma unei sesizari. S-a constatat că nu au fost efectuate operațiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, în conformitate cu ordinul Ministrului Sănătății 119/2014

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.