dusterUn spot publicitar postat de Dacia UK pentru Dacia Duster pe canalul său de YouTube se bucură de multe aprecieri, fiind considerat revoluţionar. Reclama a strâns deja aproape 1.500 de vizualizări în mai puţin de 24 de ore de la postare. Canalul de YouTube al Dacia UK are aproape 8.000 de fani.

Clipul prezintă Dusterul într-o hologramă. În imaginea tridimensională, Duster rulează într-un decor nocturn. La un zoom out, se poate constata că de fapt acțiunea are loc într-o cameră în care se află doi tineri care produc diverse zgomote specifice rulării unui automobil, pentru ca totul să pară cât mai real. Iar fundalul pe care rulează maşina este în realitate imaginea de pe ecranul unui laptop.

Pentru a crea coloana sonoră, cei doi tineri folosesc pahare, un pick-up, un uscător de păr și o șurubelniță electrică.

Reclama are la final sloganul foarte inspirat:  “Nu ai nevoie de un buget de Hollywood pentru a-ți cumpăra un blockbuster”.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.