document_bomba.jpg

Iată că iese la iveală faptul că decizia privind declararea noului spital din Mioveni ca centru județean de tratarea COVID este cât se poate de pripită și total neinspirată.

După cum putem vedea în documentul de mai jos, inclusiv celebrul Prof. Dr. Virgil Musta, Infecționist și coordonator situație de urgență la Spitalul de Boli infecțioase Timișoara, spune că ,,spitalul nu a fost conceput pentru a avea o secție de boli infecțioase care ar necesita un control riguros al ventilării în depresiune”.

Așadar, dragi membri ai Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș, nu vă mai credeți atotștiutori și ascultați și părerile specialiștilor, mai ales că la Timișoară s-au înregistrat până acum cele mai bune rezultate în această luptă cu COVID19.

Un alt aspect, strigător la cer, pe care managerul Spitalului Orășenesc Mioveni îl semnalează în acest document este faptul că atunci când au solicitat echipamente de protecție,  reprezentanții DSP Argeș au spus că nu pot să le asigure măști și substanțe dezinfectante pentru mâini și suprafețe, conform documentului atașat.

Iată, așadar, cum autoritățile județene se joacă și de data aceasta cu sănătatea noastră.

În final, nu rămâne decât să vă urăm multă sănătate, căci ferească Dumnezeu să ne îmbolnăvim în perioada aceasta!

document_spital.jpg

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro