alina_nicolau.jpg

Ca și în anii precedenți, la Regia Județeană de Drumuri Argeș s-a creionat pe 2020 un buget pe minus. Consilierii județeni vor supune mâine la vot bugetul Regiei pe 2020.  Regia, condusă de directorul Alina Nicolau, nu reușește să câștige mai mult decât cheltuie, în ciuda faptului că de peste 3 ani au o stație de asfalt nouă, în Căteasca. În plus, Consiliul Județean Argeș a dotat Regia de Drumuri cu utilaje noi, basculante performante, care au costat foarte mulți bani. Totuși, Regia condusă de Alina Nicolau nu e în stare să repare drumurile din județ, multe DJ-uri fiind într-o stare deplorabilă. 

Astfel, Regia de Drumuri își propune să câștige în 2020 aproximativ 12,2 milioane lei, dintre care doar 5000 lei din vânzarea de asfalt! În schimb,  se estimează că va încasa subvenții (de la Consiliul Județean) de  950.000 lei.

La partea de cheltuieli, Regia stă dezastruos. Acestea sunt estimate pentru 2020 la 13,1 milioane lei, dintre care 5 milioane sunt doar cheltuielile cu personalul. 

În concluzie, Regia Județeană de Drumuri merge și anul acesta pe o pierdere estimată de un milion de lei, în ciuda investițiilor masive făcute de Consiliul Județean Argeș în dotări.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.