ziua_comunei_berevoiesti.jpgÎn rândurile ce urmează o să vă prezint o radiografie a politicienilor zilelor noastre. Este un exemplu elocvent care arată în amănunt gândirea politicienilor din județul Argeș și lipsa de viziune sau nepăsarea acestora față de cei care i-au ales.

În urmă cu câteva luni, redactorii Financiarpress.ro au realizat un amplu reportaj despre numărul de gospodării din județul Argeș care încă mai sunt nebranșate la curent electric. Reportajul a fost realizat pe baza răspunsurilor primite de la fiecare primărie din județ, rezultând astfel un număr impresionant de mare de gospodării care  sunt nebranșate la energia electrică în Argeș.

Astfel, în baza cifrelor remise de primăriile din Argeș, la solicitările redactorilor Financiarpress.ro, numărul gospodăriilor din județ nebranșate la curent electric este de 832. Cele mai multe gospodării nebranșate la energia electrică se găsesc în comunele Valea Mare Pravăț (147), Călinești (142) și în Berevoești (137).

raspuns_berevoiesti.jpg

Numai că, deși este o situație foarte gravă, ca în ziua de azi să mai trăiască oameni fără curent electric, primarii și ceilalți politicieni din județ, decidenți și nu numai, se pare că se complac în situația aceasta, să conducă comunități de oameni în condiții rupte din Evul Mediu.    

# Artiști renumiți la Ziua Comunei Berevoești, în timp ce sute de copii din localitate sunt nevoiți să-și facă temele la lumina lumânării

Un exemplu în acest sens ar fi primarul din Berevoești, Bogdan Proca, care de curând a organizat Ziua Comunei cu mare fast, aducând artiști consacrați și desigur, scumpi, precum, Petrică Mîțu Stoian, Elena Sima și alții.  Nu știm exact ce a vrut să celebreze primarul din Berevoești prin organizarea acestui eveniment pentru care a cheltuit o sumă deloc de neglijat și care putea fi redirecționată către alte probleme mai stringente ale localității.

La solicitarea redactorilor Financiarpress.ro, reprezentanții Primăriei Berevoești spun că au cheltuit pentru organizarea Zilei Comunei – ediția 2019 suma 450 de milioane de lei vechi.

Raspuns_primaria_berevoiesti.png

Altfel spus, primarul din Berevoești, localitate cunoscută și ca drept comuna cu sclavi, a ales să cheltuiască aproape o jumătate de miliard de lei vechi pentru a celebra 2019 ani de trai în condiții precare. Și trebuie să recunoaștem că este o ,,performanță” foarte greu de atins în zilele noastre. Altfel nu se explică ce a vrut să celebreze primarul din Berevoești.

# Distincție importantă oferită primarului Proca de către reprezentanții Consiliului Județean Argeș în cadrul acestui eveniment

Am stat mult să ne gândim dacă mai abordăm și această temă, considerând că poate suntem noi puțin anormali pentru că există  riscul să o luam și noi razna, mai ales când stăm foarte mult pe lângă acești politicieni. Dar am zis că este bine să expunem orice amănunt pentru ca dumneavoastră să trageți concluziile și să vă faceți o idee cam ce clasă politică avem la ora actuală, o clasă politică ce are nivelul de gândire ca al unor copii de clasa 0.

politicieni_berevoiesti.jpg

Spre surprinderea noastră, la acest eveniment au participat și foarte multe oficialități județene, de la simpli politicieni, la reprezentanți ai instituțiilor publice județene, girând astfel această acțiune a primarului Bogdan Proca

Ba mai mult, reprezentanții Consiliului Județean Argeș în cadrul acestui eveniment i-au oferit primarului și o importantă distincție, semn că activitatea sa este apreciată și de conducerea CJ Argeș, asta chiar dacă sute de oameni trăiesc ca în Evul Mediu, fără curent electric, în această localitate.

Mai exact, primarul Bogdan Proca a primit din partea conducerii Consiliului Județean Argeș ,,Trofeul Argeșului”, ca o recunoaștere pentru eforturile pe care le face pentru dezvoltarea localității.

Așadar, dragi argeșeni, dormiți liniștiți că Argeșul este pe mâini bune!

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro