Argentina-Culcus-Mioveni.jpgAproape că era să și uităm de existența doamnei Argentina Culcuș, cea care pe vremuri era supranumită ,,doamna de fier din Mioveni”. Nu știm dacă intrase cumva în procesul de „ruginire”, dar chiar nu se mai făcuse vizibilă, așa cum ne obișnuise domnia sa. Sigur, această stare de spirit nu a durat mult timp pentru că la dezbaterea bugetului orașului Mioveni, care a avut loc aseară, în sala de ședințe a Primăriei, doamna Argentina Culcuș s-a făcut din nou vizibilă printr-o intervenție de toată jena.

Nu, nu vă gândiți că a venit cu numeroase propuneri de investiții, în calitatea sa de consilier local. Nici pe departe acest lucru... Argentina Culcuș, în intervenția pe care a avut-o, printre alte bazaconii pe care le-a spus, a ținut să-l admonesteze pe primarul Ion Georgescu pentru că a îndemnat cetățenii orașului Mioveni să-și plătească taxele și impozitele, așa cum se întâmplă în toată lumea. Prin urmare, ceea ce înțelegem din intervenția sa este că cetățenii nu ar mai trebui să-și plătească taxele și impozitele, sau să plătească doar cine dorește. Nu trebuie să le cerem acest lucru pentru că îi jignim. 

Numai că, există o instituție a statului și anume Curtea de Conturi care, printre altele, obligă autoritățile locale să întreprindă numeroase demersuri pentru recuperarea taxelor și impozitelor de la populația restanțieră. Nu știm dacă acest lucru îi era cunoscut și Argentinei Culcuș, dar ceea ce știm sigur este faptul că această instituție îi era destul de cunoscută, de pe vremea când ocupa postul de director al Centrului Cultural Mioveni. Este vorba despre acea autoritate a statului, care în urma unui audit efectuat la Centrul Cultural Mioveni, pe vremea când era condus de Argentina Culcuș, a descoperit o serie de nereguli, constând chiar și în plăți nelegale, plăți ce au fost făcute, culmea, din taxe și impozite.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.