apostol

Gabriel Apostol, apreciatul judecător care s-a sinucis înjuectându-și benzină în vene pe 1 decembrie, era în concediu din 10 noiembrie. Informația a fost furnizată pentru FinanciarPress.ro de către Laura Maria Olteanu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Mioveni, acolo unde Gabriel Apostol era detașat de cinci ani ca judecător de supraveghere a executării pedepsei privative. ”Din 2017 de când a fost detașat la Penitenciarul Mioveni domnul judecător a fost un profesionist impecabil, fără vreo abatere și fără să înregistreze vreo plângere din partea persoanelor private de libertate”, spune Laura Maria Olteanu.

Gabriel Apostol a fost numit judecător la Judecătoria Pitești în mai 2002. În 2014, Gabriel Apostol a devenit foarte cunoscut după ce a avut două incidente, primul cu doi polițiști pe autostrada București-Pitești, iar al doilea după ce a avut replici jignitoare la adresa unor agenți de pază de la Dedeman.

Ulterior, Gabriel Apostol a fost suspendat din magistratură timp de câteva luni. Lui Gabriel Apostol i-a expirat suspendarea pe 25 februarie 2016.

Gabriel Apostol se bucura de multă apreciere în rândul colegilor săi, iar mai mulți apropiați ai acestuia ne-au precizat că incidentele din 2014 au fost cauzate de mai multe probleme personale.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.