batran autogara

Daniel Drăghici şi Florea Ilie, poliţiştii piteşteni care în aprilie 2021 au trântit la pământ un bărbat ce ulterior a murit, nu au fost nici până acum trimiși în judecată în dosarul ce a revoltat o țară întreagă.

Dosarul este de anul trecut în lucru la Parchetul Militar București. FinanciarPress.ro a cerut procurorilor mai multe date legate de acest dosar de interes public. Însă procurorii au fost foarte laconici în răspuns, precizând doar că urmărirea penală este în continuare în curs și că deocamdată nu pot furniza date suplimentare.

Pe 16 aprilie 2021, după ce petrecuse multe ore pe o terasă de la Autogara Sud Piteşti, unde venise din seara precedentă, Zaharia Barbu (63 de ani) nu a vrut să plece atunci când acolo a izbucnit un incendiu.

După mai multe refuzuri, bărbatul a fost trântit la pământ de un poliţist, în timp ce un altul i-a pus piciorul pe spate. Bărbatul a decedat după câteva zeci de secunde, cauza decesului fiind, aşa cum arată clar autopsia, asfixie mecanică.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.