gheorghe savuOriginar din comuna Corbi și văr primar cu Teofan, mitropolitul Moldovei (născut tot la Corbi), generalul în rezervă Gheorghe Savu a făcut carieră în domeniul militar. Iar de mai bine de un an conduce filiala din România a companiei daneze Damen Naval, ce deţine zeci de şantiere navale. În România, Damen Naval deţine două dintre cele mai mari şantiere navale din Europa, la Mangalia şi Galaţi

În perioada septembrie 2014-martie 2017, generalul Gheorghe Savu a fost reprezentantul militar al României la NATO şi Uniunea Europeană. Gheorghe Savu a lucrat timp de 11 ani în Ministerul Apărării, deţinând funcţii importante. Gheorghe Savu este din 2017 şi profesor la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” şi la SNSPA.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.