Cristian-Cioac.jpg

Cristian Cioacă ar putea fi foarte aproape de a fi eliberat din închisoare. Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, fiind acuzat de presupusa ucidere a soției sale, al cărei cadavru nu a fost găsit nici până în ziua de azi. Acum, este posibil ca fostul polițist, Cristian Cioacă, să poată fi eliberat din închisoare în acest an.

În plus, Cristian Cioacă a fost găsit vinovat de lovituri cauzatoare de moarte în cazul Elodiei Ghinescu. Se pare că fostul polițist ar putea executa doar 11 ani şi 9 luni de închisoare, iar asta pentru că a lucrat în penitenciar şi a participat la diverse activităţi. Avocata familiei Ghinescu a declarat că instanţa ar trebui să se gândeacă mult mai serios la pedepsa acestuia, ținând cont de faptele grave pentru care a fost închis.

Elodia Ghinescu a dispărut la data de 29 august 2007, iar anchetatorii susţin că a fost văzută ultima dată când a plecat de la birou spre casă, unde o aşteptau copilul şi bona. La patru ani după dispariţie, avocata familiei Ghinescu, Crina Radu, a cerut Judecătoriei Braşov să se declarare decesul Elodiei, ceea ce s-a şi întâmplat, la data de 8 noiembrie 2011.

După încă trei ani, pe 19 iunie 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi 8 luni de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Înițial, la Tribunalul Argeş, fostul polițist primise 22 de ani de detenție, fiind găsit vinovat de omor.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.