incendiu frantaUn TIR aparţinând unei firme din Câmpulung Muscel a ars în totalitate la începutul acestei săptămâni în spatele depozitului unui supermarket din oraşul francez Cernay. Camionul era încărcat cu paleţi cu conserve, iar şoferul, şi el tot argeşean, a rămas fără documente, telefon şi loc unde să doarmă. Lângă TIR se mai afla un alt camion, ce a ars şi el complet. Nu mai puţin de şapte maşini de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul. Anchetatorii au început deja de marţi 9 februarie să analizeze imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, pentru a stabili cauza incendiului

 

Fiica șoferului argeşean a cerut ajutor colegilor tatălui ei pe un grup de Facebook aş şoferilor din România: „Tatăl meu este șofer pe tir la o firma din Câmpulung Muscel. Într-o parcare din Franța, în Cernay, camionul lui a ars cu totul. Nu are documentele personale, bani și niciun telefon mobil. Trebuie sa ajungă cât mai repede în țară. Este cazat la o pensiune lângă locul unde s.a petrecut incidentul.  Poate găsim un coleg care sa fie prin apropiere și sa îl ia până la întrare în țară sau chiar până acasă". În cele din urmă, firma din Câmpulung Muscel s-a oferit să îl ajute pe şofer să revină acasă.

 

 

 

 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.