partiePârtia de schi de la Măţău-Chilii din comuna Mioarele rămâne închisă pentru încă cel puţin o săptămână. Asta după ce au fost furate mai multe componente de pe ratrac-utilajul de nivelare a zăpezii. Pârtia este singura din Argeş, judeţul cu cei mai înalţi munţi.

 

Anunţul a fost făcut week-endul trecut printr-o postare pe Facebook de către administratorii pârtiei din comuna Mioarele:  „. Din ratracul cu care se nivela pârtia de schi au fost furate mai multe părţi esenţiale care îl făceau funcţional. Pârtia este extrem de periculoasă fără bătătorirea zăpezii de către ratrac, iar siguranţa dumneavoastră este pe primul loc. Nu ne putem asuma astfel de riscuri. Revenim când vom avea veşti”.

 

Pârtia de schi de la Măţău-Chilii a fost amenajată acum 14 ani la iniţiativa a doi oameni de afaceri din zonă-Gabriel Marcu şi Dorin Mirea. Pârtia are o lungime de 700 de metri şi o diferenţă de nivel de 80 de metri. Pârtia, aflată la aproximativ 10 km de Câmpulung-Muscel, porneşte de la o altitudine de 950 de metri.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.