drumuriIntens Prest, una dintre cele mai vechi firme din Piteşti din domeniul construcţiilor, cu 29 de ani experienţă, a depus o cerere de deschidere a procedurii de insolvenţă împotriva Regiei Autonome Judeţene de Drumuri Argeş. Dosarul a fost deschis în această lună la Tribunalul Argeş. Surse autorizate au confirmat în exclusivitate pentru FinanciarPress.ro că firma Intens Prest a cerut insolvenţa Regiei de Drumuri Argeş pentru o datorie neachitată, datorie în cuantum de 90.000 lei. Aceleaşi surse ne-au precizat şi că datoria respectivă va fi achitată până la începutul anului viitor.

 

Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri Argeş a avut în 2019 un număr mediu de 105 angajaţi, conform datelor de la Ministerul Finanţelor Publice. Cifra de afaceri înregistrată anul trecut a fost de 12.171.993 de lei iar pierderile de 887.069 de lei. La finele anului trecut, Regia înregistra datorii record de 10.642.512 lei.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.