duduianuNicolae Duduianu, unul dintre cei mai temuţi lideri interlopi din Capitală, a murit noaptea trecută la spitalul Penitenciarului Mioveni, după un atac de cord. Nicolae Duduianu era tatăl lui „Emi Pian”, un alt interlop notoriu care a murit în această vară, după ce a fost înjunghiat în urma unui joc de barbut.

Nicolae Duduianu era încarcerat după ce fusese condamnat pentru o tentativă de omor. Concret, acesta călcase cu mașina, în mod intenționat, un pieton care traversa pe culoarea verde a semaforului.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.