ZimbriFagaras.jpg

 

Munții Făgăraș au „locatari noi” din ultima săptămână a lunii nioembrie. Este vorba despre încă doi zimbri, un mascul și o femelă, care au ajuns în munții Argeșului tocmai de la Romsilva - Parcul Natural Vanatori Neamt.

În următoarele săptămâni ei vor fi atent supravegheați în țarcul de carantină al primei zone de reintroducere, urmând să fie mutați apoi într-un țarc mai mare, de aclimatizare, unde vor sta peste iarnă, până la eliberarea din primăvară. „Încă suntem în așteptarea unor noi exemplare”, aun anunțat reprezentanții Conservation Carpathia, fundația care se ocupă de repopularea cu zimbri a Munților Făgăraș.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.