Iphone12Bun.jpg

Apple a organizat aseară un eveniment de prezentare a noului Iphone 12. Acesta va veni sub forma a patru modele, cu un preț de pornire de la 699 până la 1399 de dolari. Dispozitivul lansat de Apple în această seară va fi primul cu tehnologie 5G.

Iphone 12 Mini va fi cel mai economic gadget al seriei, cu un preț de pornire de 699 dolari, în timp ce Iphone 12 va costă cu 100 de dolari mai mult. Vârful de gama va fi Iphone 12 Pro și va avea un preț de pornire de 999 dolari.

Iphone 12 Pro va avea și un „frate” mai mare, Pro Max, iar acesta se laudă cu cel mai mare ecran pus vreodată de Apple pe un telefon. Nu mai puțîn de 6.7 inci va avea Pro Max, care are un preț de pornire de 1099 dolari. Noile telefoane Iphone vor veni fără încărcător în cutie. Apple a luat această decizie pentru a reduce deșeurile electrice. De asemenea, acest Iphone va fi primul care va veni cu mufă USB Type-C, care o va înlocui pe cea Lightning. Toate dispozitivele vor veni cu noul procesor A14 Bionic, care este construit cu un proces de fabricație pe 5nm și care este capabil să facă 11.000 miliarde de operațiuni pe secundă.

Apple susține că noile telefoane vor veni cu o nouă tehnologie la nivel de ecran, care îl va face de 4 ori mai rezistent la șocuri.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.