nicolae printLa începutul lunii noiembrie se va naşte primul copil al prinţului Nicolae al României şi al soţiei sale Alina-Maria. După cum ne-a declarat prinţul Nicolae al României, „Curtea de Argeş este una dintre opţiuni pentru botez, o altă variantă fiind la Sinaia. Deocamdată nu am stabilit ziua sau luna în care vom face botezul. Vom lua o decizie după naştere, inclusiv în ceea ce priveşte prenumele copilului”.

Ştiind că Prinţul Nicolae al României are o relaţie specială de prietenie cu ÎPS Calinic, l-am rugat pe arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului să ne spună ce daruri va pregăti pentru viitorul copil. „Cel mai bun dar este să ne rugăm Domnului Dumnezeu să fie sănătoasă Principesa Alina Maria, iar pruncul ce se va naşte să se nască fără complicaţii. Cât despre botez, se vor orândui lucrurile după ce va avea loc naşterea fetiţei”, spune ÎPS Calinic, arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.