nicolae al romanieiSub titlul „Ultimele săptămăni până suntem trei!”, fostul principe Nicolae a postat pe pagina sa de Facebook noi imagini cu soţia sa Alina-Maria însărcinată, poze în care sarcina este foarte vizibilă. Copilul va veni pe lume la începutul lunii noiembrie.  Fostul principe Nicolae a anunțat pentru prima oară pe 1 iunie pe pagina sa de Facebook că soția sa Alina-Maria este însărcinată. ”Copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai”, spunea acum trei luni şi jumătate Nicolae al României.

Surse oficiale au precizat pentru Financiarpress.ro că botezul primului copil al fostului principe Nicolae va fi la Curtea de Argeş, cel mai probabil până la finalul lunii ianuarie 2021. Fostul principe Nicolae are o foarte strânsă relaţie de prietenie au arhiepiscopul Calinic şi a mers de zeci de ori în ultimii cinci ani la Curtea de Argeş împreună cu soţia sa Alina.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.