guitaPrezent la o conferinţă de presă la Centrul de Transfuzie Sanguină din Piteşti, col. Alexandru Guiţă, directorul DSP Argeş, a dezvăluit că Adriana Molfea, fostul manager al Spitalului Judeţean Argeş, nu a dorit să achiziţioneze un aparat de testare real time PCR, deşi aparatul era finanţat integral de la bugetul de stat.

„La Spitalul Judeţean Argeş nu au vrut să ia un aparat de testare PCR. Am văzut un document semnat de fosta directoare de la Spitalul Judeţean în care aceasta refuza să ia acel aparat. Într-un final, acel aparat a fost luat la insistenţele Ministerului Sănătăţii şi ale DSP Argeş”, a spus Alexandru Guiţă.

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.