Lavmi-Perla-Darmanesti.jpgComuna Dârmănești, condusă de primarul Emilian Ciolan, a devenit în ultima perioadă o localitate cât mai atractivă pentru investitori, în speță pentru cei care lucrează cu Uzina Dacia. Atât poziționarea acesteia, aflată în apropierea Uzinei, cât și deschiderea primarului comunei în ceea ce privește atragerea de noi investitori, au făcut din comuna Dârmănești un pol de dezvoltare economică, la nivelul județului Argeș. 

După ce am anunțat numeroase investiții private care s-au plasat pe teritoriul comunei Dârmănești, iată că acum venim cu o altă veste bună pentru locuitorii acelei zone și nu numai. 

Astfel că, o nouă fabrică este pe cale să-și deschidă porțile în această localitate cu pământ fertil pentru investitori. Concret, patronul firmei Lavmi Perla, Nicolae Gagea, antreprenor local cu afaceri în numeroase domenii, dar mai ales în industria auto, a decis să mai deschidă încă o fabrică în comuna Dârmănești, după ce a câștigat două contracte importante cu Uzinele Renault și Ford.

În prezent, firma Lavmi Perla are în Dârmănești două secții, una pentru producerea de garnituri etanșare autoadezive pentru industria auto, iar în cealaltă secție se produce și îmbuteliază apă naturală plată, sub denumirea de Izvorul Rece. 

Acum se lucrează de zori la încă o fabrică a firmei Lavmi Perla, unde se va produce antigel pentru Uzinele Renault din Maroc și Mioveni, dar și pentru Uzina Ford din Craiova. 

Conform primarului Emilian Ciolan, în această fabrică, care se va deschide anul acesta, urmează să lucreze aproximativ 300 de oameni, lucru îmbucurător pentru locuitorii acelei zone, dar și pentru administrația locală, care va colecta mai multe taxe și impozite la bugetul local. 

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.