#Aparatul care produce, probabil, cea mai bună și sănătoasă apă de băut din lume

  Nicolae-Durdui.jpg

CE APĂ BEM?

Pentru a ști dacă apa pe care o bem este bună și sănătoasă, trebuie să urmărim trei proprietăți: 

1. pH-ul;

2. potențialul de oxido-reducere sau capacitatea apei de  antioxidare;

3. structura micro-moleculară.

 

2. Potențialul de oxido-reducere

O altă calitate deosebit de importantă a acestei ape este potențialul de oxido-reducere sau, altfel spus, potențialul ei antioxidant. Antioxidarea înseamnă antiinflamare, antiboală, antiîmbătrânire. Fierul ruginit, o felie de măr care se face maro la culoare sunt exemple de oxidare. Antioxidanții opresc reacțiile distructive în lanț. 

 

Nicolae Durdui, directorul Send’92 Pitești: ,,Dacă nu aveți destui antioxidanți sub formă de vitamine, minerale și enzime, oxidarea continuă distrugând țesuturile sănătoase.

Un suc de portocale are potențial  de antioxidare de -100, un ceai verde de -200, în timp ce apa noastră, despre care vă vorbesc, are un potențial de -400 .

 Deci, după câte vedem, apa noastră este mult mai bună ca un suc de portocale sau un ceai verde.”

 Motto: ,,Apa este o emoție care curge “      

                                    De Alberto Casiraghy

 

                                    Informații: Send’92 - PITEȘTI, telefon: 0744 318 601

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.