episodul-2-durdui-526x506.jpgPotrivit Clinicii din Mayo, USA, un adult pierde, în medie, mai mult de zece pahare de apă, zilnic, doar prin respirație, transpirație și eliminarea deșeurilor și toxinelor. Când apa lipsește, numeroase funcții ale organismului încep să se reducă. Simptome cum ar fi: dureri de cap, constipație, ceață mentală (obnubilare), oboseala de după amiază și multe alte indispoziții sunt rezultatul consumului prea mic de apă.

Până să apară aceste simptome, deshidratarea a progresat deja până la punctul în care apa a devenit raționalizată în corpul nostru. Consumul mic de apă pe termen lung duce la îmbătrânirea prematură și la boală.

  • Când corpul nostru are prea puțină apă, el va oferi apa numai pentru funcțiile importante ale vieții, în timp ce funcțiile mai puțin importante sunt practic „amânate”.
  • Celulele funcționează cel mai bine cu o anumită cantitate de apă.
  • Când apa celulară se reduce în timpul raționalizării, fiecare celulă trebuie să funcționeze cu mai puțină apă decât cantitatea optimă. 
  • Acest lucru face ca simptomele de deshidratare să fie confundate cu diferite boli. 
  • Astmul, artrita, bolile de sânge, bolile digestive ( hiperaciditate), durerile cronice sunt adesea o indicație de deshidratare cronică  și de raționalizare a apei în organism.

 

              Moto: „Secretul longevității este apa pe care o consumi” 

                                    HENRI COANDĂ

Informații: Send’92 - PITEȘTI, telefon: 0744 318 601

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.