#Informații: Send’92 - PITEȘTI, telefon: 0744 318 601

Nicolae-Durdui.jpgApa este fundamentul vieții. Viața a apărut în apă. Ea reprezintă 70% din corpul nostru și nu poate fi omisă dacă ne dorim să avem parte de o sănătate vibrantă. Importanța ei se referă la faptul că apa reprezintă constituent al organismului uman de până la patru cincimi din greutatea corpului nostru.

Această importanță  este pusă în evidență si de faptul că un om nu poate supraviețui  mai mult de câteva  zile fără apă, pe când  fără hrană se poate trăi mai mult.

  • Apa reprezintă baza pentru toate fluidele corpului, inclusiv pentru sânge, limfă și sucuri gastrice.

 

  • Apa este absolut necesară pentru transportul  și absorbția  substanțelor nutritive, de asemenea pentru eliminarea deșeurilor și toxinelor  din organism.

 

  • Apa reglează temperatura corpului, lubrifiază articulațiile, înconjoară organele interne protejându-le, umidifică țesuturile. 

 

  • Este implicată în transmiterea semnalelor electrice în tot corpul. Când cantitatea sau calitatea apei pe care o bem este compromisă, semnalele pot deveni distorsionate sau scurtcircuitate.

 

  • Apa susține spirala hipercoidală a ADN-ului. Cercetările indică faptul că, modul în care moleculele de apă sunt organizate în jurul AND-ului reprezintă un indiciu a îmbătrânirii organismului și a apariției bolilor.

 

  • Apa este cea mai mare sursă de energie în corpul uman. Mișcarea ei, înăuntrul și în afara celulelor, produce o cantitate semnificativă de energie.

ʺ 80% din boli sunt datorate prostei calități a apei ʺ

                                                       Louis Pasteur

Informații: Send’92 - PITEȘTI, telefon: 0744 318 601

 

CONTACT

E-mail: office@financiarpress.ro