20_de_ani_Brutaria_Trivale.jpgSe împlinesc 20 de ani de când a fost pusă în funcţiune Brutăria Trivale, în anul 1998. În 2004 a fost pusă în funcţiune Moara Domnească pentru ca în anul 2011 să intre în prim-plan şi Fabrica de Pâine Româncuţa. Un moment, aşadar, deopotrivă retrospectiv, aniversar şi de stabilire a unor noi obiective pentru viitor având ca principal obiectiv un standard ridicat de calitate. De fapt, în aceste două decenii, cu pasiune, pricepere şi tehnologie permanent modernizată, la Fabrica de Pâine Româncuţa s-a reinventat gustul pâinii de calitate. Peste 200 de salariaţi lucrează în cele trei secţii de producţie. 

"Experienţa de peste 20 de ani a echipei de conducere şi a specialiştilor noştri este pusă în slujba clienţlor pentru care producem cele mai gustoase produse de morărit - panificaţie - patiserie", afirmă Valeriu Paraschivescu si Elena Daniela Camber, administratorii celor două firme.

 

CONTACT

Despre Noi

Pe site-ul financiarpress.ro veti gasi stiri de ultima ora din domenii de interes public. In fiecare zi va aducem cele mai importante stiri din judetul Arges si nu numai. Va oferim exclusivitati si informatii de cea mai buna calitate si va vom tine la curent cu ceea ce se intampla in domeniul financiar si economic, atat pe plan local cat si national. Lucruri care vor avea impact asupra vietii dumneavoastra vor fi prezentate in mod impartial pentru a intelege si a fi informati asupra masurilor care se iau de catre decidentii politici si veti afla primii evenimentele de interes.